Сканування обличчя SNAP

10.09.2021 linked

При ортопедичному лікуванні визначальну роль відіграє якісна попередня діагностика, що дозволяє створити такі протези, які поєднують у собі точність, естетику та зручність для кожного конкретного пацієнта.

Раніше ортопедам у складних випадках протезування нерідко доводилося відправляти реставрації (коронки й інші протези) на переробку та проводити численні повторні примірки. Але завдяки таким розробкам, як SNAP face scanner, процедура створення бездоганної посмішки стає простішою для всіх: самого пацієнта, лікарів і зуботехнічних лабораторій.

Сканування обличчя від SNAP

SNAP face scanner — це компактний сканер обличчя, який за розмірами можна порівняти зі звичайною зубною щіткою. Це розробка корейської компанії DOF, яка дозволяє зробити протезування ще більш простою та ефективною процедурою відновлення бездоганною естетики. Сканер працює в комбінації з планшетом, надаючи всі необхідні дані нашому лікарю-ортопеду.

За допомогою даного апарату виконується сканування обличчя, а також рота та щелепи (визначаються особливості прикусу, що прямо впливають на моделювання протеза). Фактично робляться численні знімки, що дозволяють створити тривимірну модель. А вже ця інформація допомагає фахівцям віддалено провести діагностику і створити максимально точні й естетичні протези, домогтися ідеального збігу даних сканування обличчя та щелепи.

Сканер SNAP все частіше вважають вкрай корисним доповненням при ортопедичному лікуванні. Його застосування дозволяє прискорити, спростити та підвищити загальну якість взаємодії між пацієнтом, клінікою та зуботехнічною лабораторією.

Переваги SNAP face scanner

  1. Швидка та проста процедура. Сканування виконується майже миттєво, пацієнт не відчуває ніякого дискомфорту. Лікар без проблем контролює процедуру зчитування даних: отримані знімки у вигляді тривимірної моделі відразу демонструються на екрані планшета.
  2. Підвищення точності та зручності протезів. Сканування обличчя SNAP дозволяє промальовувати лінію посмішки та середню лінію обличчя, визначити змикання зубів і стан прикусу. На підставі цієї інформації зуботехнічна лабораторія зможе змоделювати реставрацію, яка ідеально підійде конкретному пацієнтові.

Коли рекомендується виконати SNAP-сканування?

Використовувати SNAP face scanner можна при будь-якому ортопедичному лікуванні. Ми рекомендуємо виконувати таке сканування, якщо має бути складне протезування, в тому числі при:

  • необхідності отримати найкращі естетичні результати, наприклад, при реставрації зубів у зоні посмішки;
  • незадоволеності пацієнта результатами раніше виконаного протезування;
  • тотальній імплантації.

Етапи сканування обличчя

Використання сканера SNAP максимально комфортне для пацієнта. Зчитування даних включає кілька етапів:

  • сканування обличчя;
  • реєстрація прикусу пацієнта;
  • зіставлення отриманих тривимірних моделей між собою;
  • візуалізація майбутньої реставрації: пацієнт одразу побачить, як буде виглядати його посмішка після протезування.

Хочете дізнатися більше про SNAP face scanner? Записуйтеся на прийом до ортопедів нашої клініки «Дент Арт».

Стаття носить інформаційний характер, не може бути використана для встановлення діагнозу і не замінює консультацію лікаря. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

Детальніше про послуги